Huwelijksceremonie

Een centraal element op jullie trouwdag: een hoogstpersoonlijke, unieke ceremonie. Die schrijf ik, samen met jullie, en breng ik naar voor. Mijn stijl? Warm en gemoedelijk, met een vleugje luchtigheid.

Jullie verhaal, dat staat centraal

Een ceremonie kan een aaneenschakeling zijn van losse elementen, of het kan één geheel vormen, waar jullie verhaal uit spreekt. Dat laatste is mijn doel!

De ceremonie als centraal element in jullie dag, dat de toon zet voor het vervolg – van het feest en van jullie leven samen. Het wordt een moment dat blijft nazinderen, een warme herinnering waar je op goede en slechte momenten naar terugkijkt. ‘Weet je nog, wat we toen voelden, wat we elkaar toen beloofden?’

Ik ga samen met jullie op weg, naar jullie dag, naar jullie moment… Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je hieronder.

Mijn vrije data voor dit jaar vind je helemaal onderaan deze pagina.

Mijn werkwijze

w

Ik leer jullie kennen

Jullie plannen – geheel vrijblijvend – een kennismakingsgesprek in mijn agenda. Zo voelen we aan of er een klik is tussen ons en of ik volgens jullie de beste persoon ben om jullie verhaal te brengen.

Ik kom bij jullie op bezoek

Ongeveer een half jaar voor jullie grote dag, kom ik bij jullie langs. Vooraf krijgen jullie al een vragenlijst. We bespreken het verloop van de ceremonie, enkele praktische zaken en ik luister naar jullie verhaal.

Ik begin te schrijven

Met al jullie input ga ik aan het werk. Ik bezorg jullie een eerste overzicht van de ceremonie en verwerk jullie opmerkingen. Ik maak er een mooi en samenhangend geheel van.

f

Ik stem af

Met jullie uiteraard! Maar ook met muzikanten, familie, vrienden, ceremoniemeester, locatie. Ik praat met alle betrokkenen: wat waar het beste past, inhoud en sfeer, praktische afspraken.

Ik spreek

Ik ben de stem die de ceremonie aan elkaar praat. Ik ben een uur vooraf aanwezig om ervoor te zorgen dat alles gesmeerd loopt, inclusief een geruststellende knipoog naar jullie.

Ik ondersteun

Doorheen het proces begeleid ik, indien gewenst, andere sprekers en ook jullie bij het schrijven, bijvoorbeeld van jullie geloften. Samen vinden we de juiste woorden. Ik ben bereikbaar voor jullie!

Ik maak het visueel

Indien gewenst maak ik een boekje of kaartje met het verloop van de ceremonie. Na afloop bezorg ik jullie ook de volledige tekst, als aandenken voor later…

Ik denk mee

Willen jullie een ritueel in de ceremonie verwerken? Dan zoeken we naar iets wat bij jullie past. Of zijn er kinderen die jullie willen betrekken, dan werk ik samen met jullie iets uit.

Ik ben dankaar

Dat ik jullie vertrouwen heb gekregen! En hebben jullie feedback, dan hoor ik die graag. Maar ik laat jullie uiteraard eerst volop genieten van de rest van jullie dag!

Prijzen

Vanaf € 1.050
(excl. verplaatsingskosten en materiaal)

Speciale wensen? Meertalig? Locatie in het buitenland? Of wat beperkter?
Ik maak graag een offerte op maat na een kennismakingsgesprek!

Vrije data voor ceremonies in 2024

– 20 & 27 juli
– 7, 21 en 28 september
– 5 & 19 oktober
– 9, 16, 23, 30 november
– 7, 14, 21 december

Neem vrijblijvend contact op!

Mail, bel of plan meteen een
videocall in mijn agenda.